REPUBLIKA E SHQIPERISE
BASHKIA LEZHE

POSTA ELEKTRONIKEQyteti » 

Pershendetje e
Kryetarit te Bashkise


Të nderuar bashkëqytetarë!

Përshëndetja dhe urimi im i sinqertë do të doja të hynte në çdo vatër qytetare të qytetit tonë të dashur e të ulej këmbëkryq në zemrat e çdo banori Lezhjan.

Kliko per me shume
Kryeministri Rama inspekton fillimin e punimeve per projektet transformuese te qytetit te Lezhes
Vete kreu i Qeverise Shqiptare z. Edi Rama zgjodhi diten e sotme per te inspektuar kantieret e shumta te ndertimit te hapura ditet e fundit ne qytetin e Lezhes. I shoqeruar nga Ministri i Mjedisit z. Lefter Koka, Deputetja e Qarkut te Lezhes Znj.Monika Kryemadhi Prekfekti i Qarkut Lezhe z. Ndrec Deda dhe Kryetari i Bashkise Lezhe z. Viktor Tushaj, vizituan...
...  Me shume
29/09/2014
Ne nje interviste realizuar ne diten e sotme per njenga televizionet lokale, Kryetari i Bashkise z. Viktor Tushaj informoi publikun e gjere mbi projektet e shumta qe priten te...
24/09/2014
Ambasadori i Suedise ne Shqiperi z. Patrik Svensson shoqeruar nga nje pjese e stafit te tij, z. Mikel Smaci, z. Bashkim Cani dhe z. Erik Andersson realizuan ne diten e sotme nje...
23/09/2014
Dita e sotme shenoi fillimin e fazes permbyllese te projektit inovativ per eficencen e energjise qe Bashkia Lezhe ne Bashkepunim me Ministrine e Zhvillimit Urban dhe Turizmit,...
16/09/2014
  Ky projekt me qellim kryesor: Promovimin e vendeve me gjurme te perbashket kulturore veneciane, si denstinacion i ri turistik realizoi ne diten e sotme nje aktivitet...
08/09/2014
Sot nisi ne Bashkine Lezhe nje trainim 3 ditor i organizuar nga QZHK “Sot per te Ardhmen” dhe Volkshilfe Solidaritat, ne kuadrin e projektit 3 vjeēar SEED “Mbeshtetje per...